top of page

Tilbakemeldinger

Fra en Generator 1/3

"Analysen har vært veldig nyttig for meg. Den bekreftet sider ved meg selv som jeg lenge har avfeid og underkjent. Nå kan jeg senke skuldrene og tillate meg selv å være meg. Mitt nye syn på meg selv har også medført et nytt syn på andre mennesker, verden og livet. Det er som om brillene er tatt av og at man ser alt med et nytt blikk. Man oppdager at man ikke trengte noen briller i utgangspunktet.
 
Nina utførte min analyse og hun har vært god til å forklare og utdype når ikke alt har vært like lett å forstå sånn med en gang. Hun leverte også rapporten mye raskere enn forventet og har svart på mail og henvendelser både sent og tidlig. Det er helt tydelig at Nina ikke bare har denne kunnskapen i hodet, men at det også er erfaringsbasert og levende i aller høyeste grad. Møtet med henne, via mail for min del, har forsterket budskapet i analysen. 
 
Takk til Nina og Human Design Skandinavia!"

 

Fra en Generator 3/5

Jeg anbefaler uten tvil å bestille en analyse av din Human Design Skandinavia fra Nina Enger. Først fikk jeg en lengre oversiktlig rapport på norsk, som var lettlest, konkret og tydelig.

 

Jeg hadde noen runder med oppfølgningsspørsmål, og Nina var helt unik. Så imøtekommende, empatisk - og hun ga så gode, grundige og forklarende svar.

 

Det ga meg bare en enda bedre forståelse. Følte meg godt fulgt opp og var veldig tilfreds med resultatet! Imponert av henne, svarene og rapporten. Anbefaler alle å bestille en slik rapport. Det gir en ny bevissthet, biter faller på plass og det er bare veldig frigjørende!

- - Mari

Fra en Generator 4/1

Jeg må bare gi deg et stort TAKK,  fra det dypeste, i mitt ♥️ Dagen i dag skal heretter markeres på lik linje med min fødselsdag.

 

Du snakker om å føle seg  hjemme og lande i seg selv. Jeg er så takknemlig for at du satt norske ord på MEG ♥️

 

Det stemmer så med mitt indre, så det har vært befriende og nydelig lesning Vidunderlig  å lese om seg selv, det passer som hånd i hanske 

 

Her skal resten av mitt liv, tilrettelegges for at energien skal få strømme friere Det er en gledens dag, jeg har ledd og grått meg gjennom rapporten. 

 

Så igjen, tusen takk 🥰

Du skal anbefales på det varmeste!

Hilsen Anne Torhild Eftestøl Hansen

Fra en Manifestor 4/6

Jeg ble veldig overrasket over å høre at jeg var emosjonelt aktivert. Jeg har alltid trodd at jeg var rasjonell og logisk orientert, men når jeg analyserer hendelser i livet mitt nærmere, så har jeg nok vært ganske impulsiv og lett på avtrekkern.

Human Design rapporten har lært meg å vente! Når jeg kjenner en impuls for å handle, så har jeg lært meg å ta det med ro og se det litt an. Det har gjort underverker i livet mitt. Jeg har nå erfart at flere ting 'løser seg selv' når jeg ikke blander meg inn med en gang.

Jeg har også blitt mer oppmerksom på å informere andre om det jeg har tenkt å gjøre før jeg gjør det, og på den måten har jeg overraskende nok fått støtte istedenfor å oppleve motstand som jeg har blitt så vant til:-)

Utrolig spennende dette her!

Fra en Generator 3/5

For en fin og oversiktlig rapport - tusen takk. 

Det var masse gjenkjennelse her.

Dette traff som bare juling! Elsker at du er direkte, og uthever enkelte ord som bare treffer akkurat der de skal. Det var som om hele meg ble glad, og det ga en umiddelbar bedre forståelse med en gang jeg leste det.

 

Er så kult at dette gir så resonnans! Jeg vil bare lære mer. Og tar gjerne imot tips til bøker eller steder hvor jeg kan fordype meg litt.

Fra en Generator 5/1

Det er endel brikker som faller på plass når jeg leser, særlig mitt yrkesvalg som psykolog hvor jeg hjelper folk spesielt i å finne retning/mening/identitet.

 

At min egen mangel på identitetsfølelse gjør at jeg kan lese andre som en åpen bok var nytt for meg, men bekrefter min evne til å tilpasse meg mange ulike personligheter, og se hvilken retning som er riktig for dem.

bottom of page