Human Design Skandinavia - Nina Enger

Incarnation cross of rulership

Mennesketype: Manifestor

Profil 4/6

Litt om meg

Human Design & Gene Keys har vært min lidenskap helt siden jeg fant dette verktøyet i 2006. Gjennom studier og observasjon av egen og andres væremåte har jeg lært utrolig mye om hva det vil si å være et menneske på godt og vondt.

Jeg er nysgjerrig og har alltid stilt spørsmål. Etablerte tradisjoner og sannheter har alltid provosert meg, og jeg har stor motstand mot å gjøre som jeg blir fortalt når jeg ikke forstår hvorfor. 
 
Mye motgang og lange perioder med en følelse av meningsløshet har ført meg til astrologi, transcendental meditasjon og NLP. I 2004 hadde jeg en åpenbaring som fundementalt endret mitt syn på livet. Human Design og Gene Keys beskriver hvordan jeg selv opplever min prosess og gir også innsikt i hvordan vi muterer og utvikler oss som mennesker. 

 

Når vi forstår hvordan vi er sammensatt og at vi er helt prisgitt vårt design, så får vi også en dypere forståelse for hvorfor mennesker gjør som de gjør. Vi har alle vår unike vei gjennom livet og bevisstgjøringen skjer i samspillet oss imellom. 

Jeg har bakgrunn som prosjektleder i næringslivet og for tiden også som billedkunstner - www.ninaenger.com

Velkommen til ditt
                     Human Design