top of page

Et nytt blikk på menneskenaturen

Denne utgaven erstatter i sin helhet 'Den lille boken om Human Design'.

Terje Eugen Holthe og Nina Enger skrev sammen 'Den lille boken om Human Design' som gir en innføring i Human Design systemet og hvordan dette kan brukes i samspillet mellom mennesker - utgitt i 2016.

Nå har Terje Eugen Holte utgitt en ny utgave som går mye grundigere til verks. Alt som står i Den lille boken om Human Design er med, men i tillegg får du mange flere eksempler, tolkninger av kjente personer og hvilke ulike elementer Human Design Systemet er fundamentert på som astrologi, den jødiske kabbala, indiske chakra, dagens kvantemekanikk og sammenhengen mellom I'Ching og vår genetiske kode. 

Denne nye utgaven består av tre deler:

1. En grundig innføring i Human Design

2. Taoismen og den nordiske Edda

3. Menneskenaturen sett i sammenheng

Boken knytter sammen det som tidligere er skrevet om menneskenaturen (taoismen og den nordiske Edda), arbeidet som psykologen Carl Gustav Jung utarbeidet om personlighetstyper og vår nyere tids Human Design System. Den siste delen omhandler også begrepet 'mindfullness' (tilstedeværelse) og avslutter med et utdrag av boken 'Veien' skrevet av Vigdis Garbarek. 

Boken er skrevet både for den som ønsker å få en innføring i Human Design systemet, men også for den som virkelig ønsker å fordype seg i sin egen natur.

ISBN 978-8293371-39-7

Liggende format: 15,5 x 21,5 cm

272 sider, innbundet

Juniperus Books, 2021

Forside-1635357376963.png

Pris: 460,- inklusiv frakt i Norge

En fantastisk bok spekket med eksempler og detaljert informasjon!

Kan også bestilles i pdf-utgave.

En krans av sitater

Screenshot 2022-07-16 at 16.38.14.png

Hvis du ønsker å gi din familie eller venner en gave, så er dette en perle.

Her kan du slå opp bakerst i boken for å finne hvilke kvaliteter som korresponderer med din fødselsdag. Så kan du lese sitatene som er knyttet til hver kvalitet.

 

Terje har gjort en fantastisk jobb i valget av sitater som reflekterer hver av de 64 arketypene i I'Ching. Her er det mye visdom.

Pris: 280,- inklusiv frakt i Norge

Kan også bestilles i pdf-utgave.

Anbefalt engelsk litteratur:

 

1. Human Design: The Definitive Book of Human Design, The Science of Differentiation by Ra Uru Hu (2011-05-03)

Denne boken tar for seg alle elementer i Human Design, og er forfattet av Ra Uru Hu selv. 

Denne boken danner fundamentet for mekanikken i Human Design og hva som bestemmer våre bevegelser. Åpne sentre vs Aktiverte sentre, profiler, energistrømmer, tendenser og reaksjonsmønstre.  

 

2. Gene Keys av Richard Rudd

Denne boken går i dybden på hver arketype og beskriver alle uttrykk av energien i hver kvalitet. Fra skyggeside, til gaveside og til full realisering av potensialet. Når du leser Gene Keys anbefaler jeg at du har ro rundt deg. Jeg opplever selv at ting i meg blir aktivert når jeg leser det som står. Det resonnerer på et veldig dypt nivå. Slå opp kartet ditt og les arketypen som korresponderer med de to øverste tallene i høyre kolonne og de to øverste tallene som står i venstre kolonne. Disse kvalitetene utgjør 70% av den du er og gir en god innsikt i egen væremåte.

bottom of page